So, yes, this is a big old grasshopper seasoned with salt, pepper power and chilli and fried in a big wok. Tastes a little like hollow popcorn skin… except a little juice squirts out when you bite into it… nice.
সুতরাং, হ্যাঁ, এটি লবণ, গোলমরিচ গুঁড়ো এবং মরিচ দিয়ে পাকা একটি বড় পুরানো ঘাস ফড়িং এবং একটি বড় ঘাঁটিতে ভাজা। স্বাদ কিছুটা ফাঁকা পপকর্ন ত্বকের মতো ... আপনি যখন এতে কামড়ান তখন কিছুটা রস বাদ দেওয়া ছাড়া ... চমৎকার।
Yeah, OK, it’s neither a century nor a millennium old, but this egg is pretty rotten. After being preserved in a mixture of clay, ash and quicklime for a few months, the yolk turns a dark green or even black and slimy while the white has turns to a dark brown translucent jelly. Apparently it smells of strongly of sulphur and ammonia, but tastes like a hardboiled egg… until you breathe out that is.
Comments
Post a Comment