Though served in many cultures, fried chicken feet are a Chinese favorite, dished out by the local street vendors at most corners. This weird food is crispy and crunchy on the outside with a fatty flavor.
যদিও বহু সংস্কৃতিতে পরিবেশন করা হয়েছে, ভাজা মুরগির পা চীনাদের প্রিয়, বেশিরভাগ কোণে স্থানীয় রাস্তার বিক্রেতাদের দ্বারা বিরত hed এই অদ্ভুত খাবারটি চর্বিযুক্ত এবং বাইরে ফ্যাটিযুক্ত স্বাদযুক্ত।
Yeah, OK, it’s neither a century nor a millennium old, but this egg is pretty rotten. After being preserved in a mixture of clay, ash and quicklime for a few months, the yolk turns a dark green or even black and slimy while the white has turns to a dark brown translucent jelly. Apparently it smells of strongly of sulphur and ammonia, but tastes like a hardboiled egg… until you breathe out that is.
Comments
Post a Comment