Cherry Blossom Meat – Japan

Interesting one to bring up after that whole European horsemeat scandal. While I have the same aversion most people do to horsemeat, I also kind of recognise the insincerity. I mean, once horses were our companions and transport. Now they are the playthings of rich people. Perhaps something of a nostalgic attachment? Anyway, cherry blossom meat is raw horse, served either on its own or as part of sushi. It’s said to be low in calories and low in fat, but it’s not something I can see myself trying, despite savouring the raw flesh of cows.

পুরো ইউরোপীয় ঘোড়ার মাংস কেলেঙ্কারির পরে আকর্ষণীয় একটি। ঘোড়া চোটের জন্য আমার বেশিরভাগ লোকেরা একই রকম ঘৃণা প্রকাশ করার সময় আমিও একধরনের নির্দোষতা স্বীকার করি। মানে, একবার ঘোড়া ছিল আমাদের সঙ্গী এবং পরিবহন। এখন তারা ধনী ব্যক্তিদের খেলাধূলা। সম্ভবত একটি নস্টালজিক সংযুক্তি কিছু? যাইহোক, চেরি পুষ্পযুক্ত মাংস কাঁচা ঘোড়া, নিজস্বভাবে বা সুশির অংশ হিসাবে পরিবেশিত হয়। এটি ক্যালোরিতে স্বল্প এবং চর্বিযুক্ত হ'ল বলে মনে হয়, তবে এটি এমন কিছু নয় যা আমি নিজেকে গরুগুলির কাঁচা মাংস সংরক্ষণ করেও চেষ্টা করতে দেখছি।

Comments

Popular posts from this blog

Hákarl – Iceland

Fried Chicken Feet

Tequila Worm – Mexico